Fogadj örökbe egy családot

Angyali segítség érkezett

Az Angyalsóhaj Alapítvány keretében Farkas Éva Erzsébet polgármester minden hónapban egy rászoruló családnak nyújtja át cafeteria juttatásának egy részét. Most Kerekes Bernadettnek segített, aki egyedül neveli egyéves kislányát.

Angyali segítség érkezett

Forrás: www.promenad.hu

A makói Kerekes Bernadett egyedül neveli 19 hónapos kislányát, Zoét, így minden segítség jól jön. Kápolna utcai házukba csütörtökön Farkas Éva Erzsébet kopogtatott be, aki az Angyalsóhaj Alapítványon keresztül elhozta a fiatal édesanyának és gyermekének a polgármesteri cafetériájának e havi részét.

A makói Angyalsóhaj Alapítványt tavaly áprilisban többek között azzal a céllal hozták létre, hogy nem csupán tehetséges fiatalokat karoljanak fel, hanem szociálisan rászorulókat is támogassanak. - Az alakuló ülésünkön bejelentettem, hogy minden hónapban egy-egy családnak felajánlom a polgármesteri cafetéria juttatásomat - nyilatkozta Farkas Éva Erzsébet. A városvezető csütörtökön a Kápolna utcában lakó Kerekes Bernadettéket kereste fel, hogy átadja az Erzsébet-utalványt.

A polgármester nem csupán az utalvánnyal érkezett, hanem egy kis ajándékcsomaggal is. Kerekes Bernadett kislánya, a 19 hónapos Zoé egy zöld dínót is kapott. A kislány boldogan ölelte magához a plüss állatkát és bevitte a szobájába, hogy megmutassa a többi kedvencét is. Farkas Éva Erzsébet is követte Zoét és egy kicsit játszottak a plüssökkel.

- Egyedül nevelem Zoét, amikor dolgozom, jelenleg a makói önkormányzatnál vagyok adminisztrátor, akkor a kicsi bölcsiben van - árulta el a 23 esztendős édesanya, aki végzettsége szerint csecsemő és kisgyermek nevelő-gondozó. Ezért minden támogatás jól jön nekik. Kerekes Bernadett elmondta: a családja sokat segít nekik, illetve Zoé apukája - akivel külön költöztek - is sok minden munkát elvégez a ház körül.

Zoé nagyon szereti az egészséges gyümölcsleveket és a különféle tejkészítményeket, így ezeket fognak az ajándékba kapott utalvánnyal vásárolni. - Természetesen alapvető élelmiszerek is kerülnek majd a kosárba, nagyon örülök ennek a felajánlásnak - emelte ki Kerekes Bernadett.

Polgármesteri segítség egy négygyermekes családnak

Farkas Éva Erzsébet ebben a hónapban Koczka Andrea Mónikán és családján segített az Angyalsóhaj Alapítvány keretében. A polgármester 10 ezer forintos cafetériáját ma délelőtt nyújtotta át a négygyermekes családanyukának.

Ötgyermekes családon segített a polgármester

Farkas Éva Erzsébet polgármester, mint eddig már két alkalommal, júliusban is felajánlotta cafeteria juttatását egy rászoruló családnak. Ebben a hónapban az Angyalsóhaj Alapítvány keretében Ábrahám Lászlóné ötgyermekes családanyán segített a polgármester.

Polgármesteri segítség Vargáéknak

Ebben a hónapban Varga Andráson és családján segített az Angyalsóhaj Alapítvány keretében Farkas Éva Erzsébet. A polgármester 10 ezer forintos cafeteriáját nyújtotta át a családfőnek tegnap délután.

Urbán Gyöngyi családján segített a Polgármester

Urbán Gyöngyin és családján segített az Angyalsóhaj Alapítvány keretében először Farkas Éva Erzsébet polgármester. A szerény körülmények között élő nő két gyermeket nevel, akik közül a kisebbik súlyos gerincvelő tágulat miatt műtétek során esett át az elmúlt időszakban.