Vigh Vivien Mercédesz kapta az Angyalsóhaj elismerését a JAG-ban.

A 12. A osztály tanulója, Vigh Vivien Mercédesz vehette át az Angyalsóhaj Alapítvány elnökétől az elismerő oklevelet, illetve 50 ezer forint pénzjutalmat. A József Attila Gimnáziumból 71 diák ballagott el szombat délelőtt.

Gajáta Fanni – Makó

Három végzős osztályt búcsúztattak el a József Attila Gimnáziumban szombat délelőtt: Medveyné Nagy Csillát és a 12.A-t, Kozák Istvánnét és a 12. B-t, illetve a 12. C-t és Ferencziné Oláh Krisztinát. Összesen 71 tanuló köszönt el tanáraitól, társaitól és iskolájától.

Rója István igazgató kétszer kapott vastapsot a közönségtől. A jelenlegi direktor elismeréseket osztott ki a diákoknak és a Szülői Munkaközösség tagjainak is. A 11. és 12. évfolyam is elköszönt, majd átadták a JAG zászlaját is.

Farkas László, az Angyalsóhaj Alapítvány elnöke a 12. A osztályos Vigh Vivien Mercédesznek átadta az alapítvány elismerését a tanuló kiemelkedő tanulmányi munkájáért, a sikeres versenyeredményeiért, illetve a közösségért végzett tevékenységéért is. Emellett nettó 50 ezer forintot is átvehetett a díjazott. A végzős Vivien vagy a jog, vagy a média vagy a művészet világában helyezkedne el. Mint elmondta, jelenleg egy évet szeretne dolgozni vagy az írott sajtóban, vagy a televíziózásban.