Tizenhat apróság és az anyukák töltöttek együtt egy hetet

Tizenhat apróság és az anyukák töltöttek együtt egy hetet

Dencsik Anett, az első tábor vezetője elmondta: a kiscsoportos jógatornákat kézműves- és zenekuckóval, játszóházzal és vidám kalandpályával színesítették. Így sokféle tevékenység szolgálta a kicsik mozgás- és beszédkészség fejlesztését. Dalos, mozgásos játékokat, speciális gyakorlatokat állított össze, amit a gyerekek az édesanyjukkal együtt csináltak, így erősödött a közöttük lévő köteléket is.

A táborzáró foglalkozást meglátogatta az alapítvány fővédnöke, Farkas Éva Erzsébet, Varga Márta, kuratóriumi tag és Juhász Kornélia, önkéntes is.

Kornélia egy ideje rendszeresen részt vesz az alapítvány akcióiban, rendezvényein, aktívan segít és arra, biztatja a kortásait, hogy minél többen csatlakozzanak a civil szervezethez és tapasztalják meg, milyen jó érzés segíteni másokon.

A jövő héten még az apróságoké marad a terep. A hétfőn kezdődő Pöttöm pajtik táborába is 1-3 év közötti gyerekeket és anyukájukat várják a Pedagógiai Szakszolgálat munkatársai.

A tábor célja akkor is az lesz, hogy olyan játékos fejlesztő foglalkozásokban vegyenek közösen részt, ami akár otthon is végezhető és a babának és mamának egyaránt örömet okoz.