Köszönetet mondott kuratóriumunk mindazoknak, akik 2023-ban segítették céljaink megvalósulását

Köszönetet mondott kuratóriumunk mindazoknak, akik 2023-ban segítették céljaink megvalósulását

Farkas Éva Erzsébet, szervezetünk fővédnöke külön is megemlítette azokat az eseményeket, amelyek nem valósulhattak volna meg az önkéntesek és a programokban közreműködő segítők nélkül.

Háláját fejezte ki azoknak, akik az Erzsébet házi nyári táboraink megszervezésében vállaltak feladatot.

Mint elmondta, az egyik legfontosabb célunk nyaranta lehetőséget biztosítani a makói családok számára, hogy értékes és biztonságos környezetben legyenek a gyermekeik, és ennek éppúgy részesei legyenek a fogyatékkal élő fiatal felnőttek, mint a legkisebb, még óvodába sem járó családtagok.

Köszönetet mondott az óvodapedagógusoknak, pedagógusoknak, konduktoroknak, szociális szakembereknek, sőt, a rendőrség és a katasztrófavédelem helyi szervezeteinek, akik minden évben részt vesznek bemutatóikkal a táborok programjában.

A másik kiemelt program, amelyhez nagyon sok ember együttes munkájára volt szükség, az az adventi adománygyűjtés, a csomagok összeállítása és ezt követően az ajándékok célba juttatása.

Farkas Éva Erzsébet példaadónak nevezte azt összefogást, amely az adományosztást lehetővé tette, a héten ugyanis minden családhoz és nehéz sorsú emberhez, akikre az oktatási intézmények, a szociális szakemberek és a hatósági csoport tett javaslatot, megérkezett az alapítványunk csomagja. Ez több mint kétmillió forint értékű adomány szétosztását jelentette több száz érintett között, amelyben nagyon sok önkéntes közreműködött.

A jelképes ajándék, az alma chutney, amit az önkéntesek a fővédnöktől átvehettek, illetve a szeretetvendégség, amellyel alapítványunk kifrjeztr köszönetét, szintén felajánlásként érkezett szervezetünkhöz.

Az Angyalsóhaj Alapítvány ezzel az ünnepélyes esemennyel zárta az idei évet. Bízunk benne, hogy jövőre is sok makói fiatal illetve itt élő család mindennapjait tudjuk majd szebbé, boldogabbá tenni.

Áldott karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Jövőre folytatjuk a közös munkát!