Jutalmak átadása több makói középiskola ballagási ünnepségén

Jutalmak átadása több makói középiskola ballagási ünnepségén

Juhász Gyula soraival köszöntötte fővédnökünk, Farkas Éva Erzsébet polgármester a Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola ballagásán az iskola végzőseit, és velük együtt minden makói ballagó diákot.

A diákéveiktől a hétvégén búcsúzó fiatalok közül az Angyalsóhaj Alapítvány ismét jutalomban részesítette a tantestület által javasolt kiválóságokat.

Pénteken, a Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola ballagásán Terhes Krisztinának adta át Farkas Éva Erzsébet fővédnök és Varga Márta kuratóriumi tag az 50 ezer forintos díjat, a hozzá tartozó oklevéllel és virágcsokorral.

Az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola ma délelőtti ballagási ünnepségén Dr. Csikota József kuratóriumi tag, Babenyecz Filipet jutalmazta az Angyalsóhaj Alapítvány díjával.

A HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium ballagási ünnepségén pedig Szekeres Dóra Lilinek adta ás Szilágyi Réka kuratóriumi tag és Farkas Éva Erzsébet az Angyalsóhaj Alapítvány elismerését.

Mindhárman kimagasló tanulmányi eredményért, szakmai versenyeken elért sikerekért és példás közösségi munkájukért kaphatták meg a díjat.

Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a hétfőn kezdődő érettségi vizsgákhoz minden makói ballagónak.