Helyben készült alma chutney a karácsonyi asztalra
Helyben készült alma chutney a karácsonyi asztalra
A mesterséges adalékanyagoktól mentes, kézzel válogatott, helyben termelt gyümölcsökből és zöldségekből előállított krémeket, szószokat készítő vállalkozás termékeit fővédnökünk, Farkas Éva Erzsébet adta át a cégtulajdonos Dr. Farkas-Molnár Tibor jelenlétében a rendelőintézet dolgozóinak.
A vállalkozás nem először kapcsolódott az adománygyűjtésünkhöz. A cégtulajdonos elmondta: felelős társadalmi szerepvállalásuk részét képezi, hogy a kiváló Csongrád megyei termőföld adta alapanyagok hírnevét terjesszék. -Az alma chutneynk aromája kiválóan illeszkedik a sültekhez, jó szívvel ajánljuk a karácsonyi vacsorához – tette hozzá Farkas Molnár Tibor.
A szakorvosi rendelőintézet munkatársai nevében is köszönjük az adományt!