Egész nyáron nyitva lesz az Erzsébet ház

Egész nyáron nyitva lesz az Erzsébet ház

A táborok idén is ingyenesek, a legkisebbektől a felnőttekig, különböző korú és érdeklődésű vendégek számára kínál, illetve biztosít hasznos programokat az Erzsébet ház. A táborok döntő többsége reggel 8 és 12 közötti, délelőtti elfoglaltságot ígér, melyek között a halmozottan sérült fiatalok éppúgy találnak számukra megfelelő, élményt nyújtó foglalkozásokat, mint az alsó vagy felső tagozatos diákok. Kézműves foglalkozásokkal, művészet illetve Snoezelen terápiával, relaxációs technikákkal, és kreativitásra ösztönző alkotó munkával egyaránt várják a jelentkezőket az idei nyáron az Erzsébet házban. A táborok vezetői ismét városszerte ismert művésztanárok, gyógypedagógusok és konduktorok, akik önkéntesként vállalták az egyenként egy-egy hetes időtartamú táborok megszervezését, vezetését.

Van köztük olyan, ami az iskolára készít fel, másik a tehetséggondozást szolgálja, de sérült fiataloknak, illetve felnőtteknek szóló programmal meghirdetett hét is lesz. Komplex, többféle aktivitásra épülő éppúgy akad, mint az újdonságnak számító zenés tábor piciknek.

Itt kap helyet idén is az ifjúsági művésztelep, ahol tehetséges fiatal alkotók fejleszthetik tovább képességeiket az intenzív egy hét alatt, illetve a Natura Művésztelep is, ahol neves képzőművészek alkotnak.

A kreatív munkát kísérő programok színesítik: az

Aktív Mancsok Segítőkutyás Egyesület önkéntesei,

a Makói Hivatásos Tűzoltóság és

a Makói Rendőrkapitányság egyaránt jelen lesz ismeretterjesztő élményprogramokkal.

Jelentkezni a táborvezetőknél, a plakáton található telefonszámon lehet - ahol nincs telefonszám, az már megtelt, vagy olyan tábor, amely speciális, meghívott résztvevőkkel zajlik.

Várunk minden érdeklődőt!