Művészetek katedrája

Nyári Összművészeti Szabadegyetem 2017

Megkezdtük a jegyek árusítását.

Megkezdtük a jegyek árusítását a március 11-i jótékonysági gálaestre! A belépőjegyek 1.800 Ft-os egységáron vásárolhatók a Hagymaház jegypénztárában, a szokásos nyitvatartási időben (hétköznapokon és hétvégén 9 órától este 7 óráig).
Aki a gálaesten nem tud részt venni, vagy azon túl is szeretne hozzájárulni az Angyalsóhaj Alapítvány céljainak megvalósításához, adományát kétféleképpen juttathatja el hozzánk, akár magánszemélyként, akár támogató szervezetként: 
 Átutalással az alapítvány K&H Banknál vezetett 
10402829-50526752-76691007 számú bankszámlájára. Kérjük tisztelt támogatóinkat, hogy az átutalások közlemény rovatában szíveskedjenek feltüntetni az adomány szót, címüket, cégek esetében az adószámukat. Ha anonim adományozók szeretnének maradni, kérjük ezt feltüntetni a közleményben.
 Támogatások befizetésére készpénz formájában is lehetőség van, a belépőjegyek árusításának helyszínén, továbbá a jótékonysági gálaesten felajánlásaikat adománygyűjtő dobozba is elhelyezhetik.
Köszönjük megtisztelő támogatásukat!

Kicsinyek kórusa

Már most elkezdődött a készülődés a március 11-i Angyalsóhaj Gálára ahol Makóról elszármazott művészek és mostani tehetségek együtt, egy produkcióban lépnek színpadra. A Makói Általános Iskola Művészeti Iskolájában már javában folynak a próbák, itt például a Kicsinyek kórusa gyakorol lelkesen Daróczi Szilvia tanárnő vezetésével.

https://www.youtube.com/watch?v=AaZrFWrmx5M&feature=youtu.be

Az Alapítvány törekvései

Az Angyalsóhaj Alapítvány támogatója, a március 11-i gálaműsor főszervezője, rendezője Bátori Éva operaénekes így vall az alapítvány törekvéseiről és arról, miért csatlakozott a makói kezdeményezéshez: 
Makón születtem, operaénekesként jártam a világot és most 50 évesen úgy vélem, itt az ideje, hogy szerzett tapasztalataimmal segítsem a fiatal, művészettel foglakozó generációt. Sokszor eszembe jut mennyi tehetséges Makóról indult művész van szerte hazánkban. Ez az alapítvány többek között zászlajára tűzte a tehetséges fiatalok megsegítését, had folytatódjon ez a sor, had kapjanak „angyalszárnyakat” tehetségük kibontásához. Legyen ez az első Gála március 11-én az első szárnysuhintás. Muzsikáljunk együtt. Mi akik valaha itt kezdtünk, veletek, akik a lábnyomainkba lépdelve most bontogatjátok tehetségeteket. Vezet út Makótól Jeruzsálemig. Sőt még tovább is. Nekem elhihetitek.

Kérdőív

Makó városában egy összművészeti képzést felvállaló Nyári Szabadegyetem indítását tervezzük Művészetek Katedrája néven, várhatóan 2017 augusztusában. A kurzusok a magas szintű oktatás mellett tartalmazzák a szállás, étkezés és a szabadidős programok költségeit is.

A művészeti kurzusok magas színvonalú megszervezése céljából érdekelne az Ön véleménye is. Megköszönjük, ha időt szán a kérdőív kitöltésére és visszaküldésére!

 

Több válasz is lehetséges.
Több válasz is lehetséges.
Több válasz is lehetséges.